با حضور مدرسین کمیته بینالمللی المپیک و اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا، سومین وبینار بینالمللی قلب ورزشی توسط دپارتمان قلب و ورزش مرکز پزشکی ورزشی آکادمی ملی المپیک و با حضور 100 نفر از علاقمندان به این حوزه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، در ابتدای این وبینار که با عنوان " اهمیت ارزیابیهای قلبی عروقی ورزشکاران اعزامی به مسابقات المپیک در دوران پاندمی کرونا" و به زبان انگلیسی برگزار شد، دکتر قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک ضمن خوشآمدگویی به سخنرانان خارجی و شرکتکنندگان وبینار، قلب و ورزش را موضوع مهمی عنوان کرد که علاوه بر سلامت، در عملکرد ورزشکاران نیز تأثیر اجتناب ناپذیری دارد.
وی افزود: این یک موضوع خیلی پیچیده و چند بعدی است که به ویژه در شرایط پاندمی کووید 19 باید به نحو مناسب و شایسته ای مورد توجه قرار بگیرد.
دکتر قراخانلو در ادامه و ضمن تشکر از مدرسین خارجی و داخلی این وبینار، از دکتر سید شمس الدین تقوی مدیر مرکز پزشکی ورزشی آکادمی ملی المپیک که نقش بسزایی در سازماندهی و مدیریت این وبینار بین المللی داشت قدردانی کرد و گفت: با عنایت به تخصص و عناوین دانشگاهی سخنرانان این وبینار و همینطور با توجه به موضوعات سخنرانی های این عزیزان، تردیدی ندارم که این وبینار کاملاً علمی، برای تمام شرکت کنندگان مفید واقع شود.
گفتنی است علاوه بر جاناتان درزنر (مسئول دپارتمان پزشکی ورزشی سیاتل و عضو دپارتمان تخصصی قلب و ورزش کمیته بینالمللی المپیک) و گوئیدو پیلس (مسئول دپارتمان قلب و ورزش بریتانیا ) اساتید خارجی این وبینار، پروفسور مینو محرز استاد دانشگاه تهران و عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا، دکتر بهزاد خوانساری نژاد، دکتر محمدرضا صالحی، دکتر مهدی انوری و دکتر جواد نوروزی دیگر سخنرانان سومین وبینار بین المللی قلب ورزشی را تشکیل دادند.
شرایط حال حاضر اپیدمی کووید 19 در کشور، ویرولوژی_ نحوه انتقال ویروس و انواع جهش ها، واکسیناسیون کرونا، انواع واکسن های موجود و عوارض آنها، نقش تست ورزش قلبی ریوی (CPET) در ورزشکاران در دوران کرونا، توصیه های قلبی عروقی قبل از بازگشت به فعالیت ورزشی در دوران کرونا از مهمترین موضوعاتی بود که در این وبینار یک روزه به آن پرداخته شد.