صبح امروز، بخش فیزیولوژی مرکز سنجش و توسعه قابلیت های جسمانی آکادمی ملی المپیک کارگاهی غیرحضوری را با عنوان training zoneبرگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، تمرین در شدت های مختلف، نتایج و سازگاری های متفاوتی را در ورزشکار ایجاد می کند و مربیان نیازمند آن هستند تا ضمن شناخت این تفاوت ها، براساس اهداف تمرینی خود برنامه ای کارآمد برای ورزشکاران طراحی کنند.
به همین منظور مرکز سنجش و توسعه قابلیتهای جسمانی آکادمی ملی المپیک کارگاهی غیرحضوری را با عنوانtraining zone با هدف آشنایی بیشتر ورزشکاران و مربیان با محدوده های تمرین و سازگاری های هر محدوده تمرینی برگزار کرد.
در این کارگاه که با حضور 30 نفر از علاقه¬مندان به مبحث training zone برگزار شد، در بخش اول آقای دانیال تیماجی محدوده های مختلف تمرین را به طور کامل شرح داده و اثرات و سازگاری های تمرین در هر محدوده را برای شرکت کنندگان توضیح داد.
در بخش دوم آقای دکتر حمید رجبی محدوده های تمرین در تمرینات استقامتی را توضیح داده و محدوده های مناسب برای اهداف مختلف را مورد بررسی قرار داد.
در بخش پایانی نیز دکتر نعیما خواجوی محدودههای تمرینات قدرتی و سرعتی را برای شرکتکنندگان شرح داد.
شایان ذکر است این کارگاه یک روزه که در قالب 3 بخش و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد، از 10 امتیاز حضور در آزمون ورودی دوره تربیت مربیگری بدنساز آکادمی ملی المپیک برخوردار بود.