کارگاه دانش افزایی ویژه مدیران پایگاه ورزش قهرمانی و روسای کمیته های استعدادیابی فدراسیون های ورزشی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، به منظور به روزرسانی مدیران پایگاه ورزش قهرمانی نسبت به آخرین دستاوردهای علوم حوزه استعدادیابی، صبح امروز کارگاهی آموزشی با عنوان کارگاه دانش افزایی ویژه مدیران پایگاه ورزش قهرمانی و روسای کمیته های استعدادیابی فدراسیون های ورزشی در سالن همایش های آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این کارگاه با که با حضور دکتر رضا قراخانلو رییس آکادمی ملی المپیک و سعادتمند مدیرکل آموزش های پایه و استعدایابی وزارت ورزش و جوانان، دکترآقا علی نژاد مشاور تخصصی رییس آکادمی، محمدرضا اویسی مدیر آموزش آکادمی افتتاح شد رییس آکادمی ملی المپیک طی سخنانی ضمن خوشامدگویی به حاضرین با بیان این مطلب که استعدادیابی یک فرآیند چند مرحله ای است گفت: این فرآیند استعدادیابی باید در باشگاه ها صورت گیرد و در واقع باشگاه محور است . اما چون ما باشگاه محور نیستیم به جز چند رشته این دوستان در وزارت ورزش کاری را آغاز کرده اند که بخشی از آن بر عهده آکادمی قرار گرفته است.
دکتر قراخانلو افزود: ما در آکادمی بر روی این مسئله فکر می کنیم ویکی از نکاتی که به طور قطع به آن رسیدیم حمایت از جوانان و مستعدین است . تیم های ملی شاید بدلیل اینکه خود دارای امکانات هستند کمتر به این مکان بیایند ولی یکی از وظایفی که ما برای خود تعریف کردیم حمایت و تحت پوشش قرار دادن جوانان و نوجوانان است.
وی ادامه داد: ما طرح المپین های جوان را پیش بینی کردیم و در این طرح برای خانمها امتیاز بیشتری قائل هستیم و در اولویت هستند. آکادمی در خصوص طرح استعدادیابی وزارت ورزش نیز در مقطعی که نخبه های نخبه ها انتخاب شدند در حد توانمان کنارشان هستیم .
دکتر قراخانلو در پایان گفت: اینجا خانه شماست و ما در آکادمی با تمام امکانات در کنار شما هستیم و منتظر ارتباطات بیشتر شما با مجموعه آکادمی و بهره گیری شما از کلاسها و برنامه های مراکز و بخشهای آکادمی هستیم.
در ادامه این مراسم احمد سعادتمند مدیرکل آموزش های پایه و استعدایابی وزارت ورزش و جوانان نیز طی سخنانی ضمن تشکر آقای دکتر قراخانلو برای مشارکت در برگزاری این طرح ملی و برگزاری این کارگاه گفت: از اردیبهشت ماه سالجاری تلاش کردیم که بحثی را برای دیدن همه استعدادهای کشور مطرح کنیم و در یک رویداد بزرگ ملی استعدادهای بیشتری را کشف کنیم. چشم انداز ما حضور این استعدادهادر مسابقات المپیک جوانان جهان 2022 در کشور سنگال و بعد از آن المپیک 2024 می باشد .
وی افزود: در این طرح ابتدا قرار بود که فقط با حضور رشته های المپیکی برگزار شود ولی با درخواست و اصرار فدراسیونهای غیر المپیکی و با حمایت دکتر سلطانی فر و جناب داورزنی این طرح را در 78 رشته ورزشی وبا تقسیم بندی رشته های المپیکی، ملی و محبوب در استانهای کشور میزبانی خواهیم کرد.
سعادتمند افزود: ما از میان 460 هزار شرکت کننده بدنبال شناسایی 2500 نفر نخبه و استعداد برتردر رشته های مختلف ورزشی هستیم و با بودجه ای که پیش بینی شده است امیدواریم بتوانیم برای این بچه ها بسته های حمایتی را در نظر بگیریم و در تمامی مسائل آنها از جمله جنبه های حقوقی، پزشکی و حتی پوشاک و خوراکشان آنها را تحت پوشش قرار دهیم و طی 4 تا 6 سال آینده یک قهرمان تربیت کنیم.
در پایان مدیرکل آموزش های پایه و استعدایابی وزارت ورزش و جوانان گفت: خوشبختانه مدیران کل استانهای سراسر کشور نیز در این طرح ملی ورود پیدا کردند و ما با توجه به امنیت خوب و وحدت اقوام در کشور امیداست این برنامه ملی از هفته آینده به بهترین شکل در سراسر کشور برگزار شود. آکادمی ملی المپیک نیز در این طرح ما را حمایت خواهند کرد و پیشنهاد دادند که چند رشته ورزشی را اختصاصا تحت پوشش قرار دهند.
در ادامه این کارگاه دکتر آقا علی نژاد مشاور تخصصی رییس آکادمی در خصوص روند برگزاری این کارگاه و فرم های پیش بینی شده جهت گزینش ورزشکاران مستعد توضیحاتی را ارائه داد .
وی افزود: ما فرم هایی را با همکاری کارشناسان مرکز سنجش آکادمی براساس یک سری شاخصها و دسته بندی رشته های مختلف پیش بینی کرده ایم که این شاخصها که به دو دسته 8 شاخص جسمانی و 4 شاخص روانی تقسیم بندی شده است . این شاخصها پیش نویس های اولیه ای هستند که با نظرات کارشناسان مرکز سنجش جمع آوری شده اند و ما در این کارگاه با نظرات تخصصی شما این شاخصها را قطعی کرده و برای گزینش در اختیارتان قرار خواهیم داد.
گفتنی است در ادامه این جلسه شرکت کنندگان درگروهای تخصصی با حضور کارشناسان مرکز سنجش آکادمی به بررسی فرم های ارزیابی پرداختند.
لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در پایان این دوره گواهی شرکت از سوی وزارت ورزش و جوانان و آکادمی ملی المپیک اعطاء شد.