اولین نشست تخصصی علمی_کاربردی وِیژه فدراسیون ها از سوی مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه آکادمی با حضور مهندس شاهرخ شهنازی رئیس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک، مهران سررشته معاونت اجرایی آکادمی، شهرزاد کردبچه مدیر مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه و نمایندگان فدراسیونها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک، در ابتدای این نشست مهندس شاهرخ شهنازی ضمن خوشامدگویی به حاضرین این جلسه در خصوص هدف از برگزاری این نشست گفت: یکی از هدفهای ما از برگزاری این نشست آشنا کردن نمایندگان آموزشی فدراسیون ها با این مرکز و ارائه مجموعه مرجع از مطالب ذخیره شده به فدراسیون ها می باشد.
وی افزود : ما در تلاشیم که با کمک کمیته ملی المپیک و ارتباطات خود یک کتابخانه دیجیتالی را به صورت کامل در اختیار داشته باشیم و بتوانیم کلیه امکانات را در اختیار فدراسیون ها قرار دهیم.
شهنازی در ادامه گفت: من فکر می کنم که این نشست ها و جلسات باید به صورت مکرر برگزار شود و می خواهیم که تمام فدراسیون ها در آن حاضر شوند. چرا که شما فدراسیون ها نیز با مطالب و اطلاعات آموزشی خود به جمع ذخایر مرکز اطلاع رسانی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک کمک خواهید کرد.
وی در ادامه خاطرنشان شد: بحث ما فقط مختص فدراسیون ها نبوده بلکه ما با دانشگاه ها نیز در تماس هستیم تا آنها هم از امکانات این مرکز و همچنین مطالب مرجع بهره مند شوند زیرا این مرکز مختص جامعه ورزش می باشد.
در پایان رییس آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک دیگر اهداف این جلسات را کاربردی کردن رشته های ورزشی در دانشگاه ها و همچنین در اختیار قرار دادن مطالب و نشریات هر رشته ورزشی و تبادل اطلاعات برای استفاده دانشجویان تربیت بدنی، عنوان کرد.
در ادامه این جلسه نیز مهران سررشته معاون اجرایی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک نیز طی سخنان کوتاهی گفت: در فدراسیون ها بحث آموزش در اولویت های دوم و یا سوم آنها قرار دارد و این امر از نبود سواد کافی برای استعدادیابی و همچنین تفکر نتیجه گرایی نشات می گیرد.
وی همچنین افزود : امیدواریم بتوانیم با همکاری شما بین فدراسیون ها تحولی به وجود بیاوریم و این به تغییر سیستم آموزشی در فدراسیون ها کمک کند.
همچنین در ادامه این نشست شهرزاد کردبچه مدیر مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه آکادمی در خصوص اهمیت و جایگاه و خدمات مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه آکادمی و همچنین ایجاد بانک های اطلاعاتی توضیاتی را ارائه داد.
ایجاد بانکهای اطلاعات علوم ورزشی و نیز بانک اطلاعات ورزشکاران و مربیان، ایجاد کتابخانه های دیجیتال با توجه به شناخت و نیاز فدراسیون ها، انتخاب و فراهم آوری مواد سمعی و بصری، اشاعه و گزینش در زمینه انتخاب و چاپ کتب آموزشی و مواد سمعی و بصری، ویژگی و گستردگی خدمات کتابخانه و مرکز اطلاعات آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برای جامعه ورزش، تعامل و همکاری فی مابین فدراسیون های ورزشی و کمیته ملی المپیک، برگزاری کارگاه های آموزشی با عنوان "آشنایی با پایگاههای تخصصی اطلاعات ویژه مربیان و ورزشکاران آن فدراسیون"، برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی در زمینه نشر منابع چاپی و غیرچاپی و برگزاری نمایشگاه های تخصصی کتاب و مواد سمعی و بصری از دیگر مباحثی است که حاضرین این جلسه در خصوص آن به بحث و گفتگو پرداختند.