صبح امروز و با حضور در آکادمی ملی المپیک، ورزشکاران حاضر در اردوی آماده سازی تیم ملی جودو آقایان در آزمون های آمادگی جسمانی آکادمی ملی المپیک حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، در جریان نشست هماهنگی که با حضور دکتر مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک و دکتر محمد تابع سرپرست کاروان ورزش ایران در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی با آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو و رشاد ممدوف سرمربی تیم های ملی جودو ایران برگزار شد، ضمن تأکید سرمربی تیم ملی بر حضور کیفی تیم های ملی جودو (آقایان و بانوان) در این بازیها، مقرر شد 3 جودوکار آقا در این رویداد حضور پیدا کنند.
بر این اساس، ابوالفضل محمودی در وزن 66- ، الیاس پرهیزگار در وزن 81 - و امیرعباس چوپان در وزن 90 – کیلوگرم ترکیب تیم ملی جودو آقایان را برای حضور در ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی تشکیل خواهند داد که این نفرات صبح امروز در آزمون های آمادگی جسمانی آکادمی ملی المپیک حضور یافتند.
شایان ذکر است علاوه بر 3 جودوکار مذکور، آقایان امیرعباس موحد، امیرحسین ولی زاده، ابوالفضل پرویزی، محمد علمی، امیرحسین شهیدی، علیرضا نیک سرشت و محمد یاقوتی دیگر اردونشینان تیم ملی جودو می باشند که در این آزمون ها شرکت کردند.