ارائه گزارشی از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک در کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک

ارائه گزارشی از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی کمیته ملی المپیک و  آکادمی ملی المپیک در کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک
دکتر قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک و عضو کمیسیون فرهنگ و آموزش انجمن کمیته های ملی المپیک جهان، به ارائه گزارشی در خصوص حضور خود در بیست و چهارمین اجلاس این انجمن پرداخت.
به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک، بیست و‌ چهارمین مجمع عمومی انجمن های کمیته‌های ملی المپیک جهان (ANOC) طی روزهای 25 لغایت 26 مهر و با حضور روسای فدراسیون‌های جهانی و‌ نمایندگانی از ۲۰۴ کشور جهان و ۵۲ عضو کمیته بین المللی المپیک برگزار شد.
در این نشست که دکتر صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک و‌ دکتر نصراله سجادی سرپرست کاروان اعزامی کشورمان به المپیک ۲۰۲۰ توکیو به عنوان نمایندگان کمیته ملی المپیک ایران حضور یافته بودند، دکتر رضا قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک که به واسطه تخصص و تجربیات از ابتدای بهمن ماه 1397 و با تصمیم شورای اجرایی انجمن کمیته‌های ملی المپیک به عضویت کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک‌ درآمده است به ارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی و آموزشی ایران در این کمیسیون پرداخت.
دکتر قراخانلو در گفتگو با روابط عمومی آکادمی ملی المپیک در خصوص حضور در این اجلاس گفت: بیست و چهارمین مجمع عمومی سالانه انجمن های کمیته های ملی المپیک طی دو روز در دوحه قطر برگزار شد که این اجلاس با جلساتی از سوی کمیسیون های آنوک همراه بود.
وی افزود: کمیسیون فرهنگ و آموزش المپیزم که بنده هم عضو این کمیسیون هستم، جلسه ای را در دو محور 1- ارائه گزارش عملکرد در خصوص اقدامات فرهنگی، آموزشی که در کمیته های ملی المپیک کشورها انجام شده است 2- بحث و گفتگو در مورد بحث انتقال شغلی ورزشکاران برگزار نمود.
دکتر قراخانلو در رابطه با گزارشی که در این جلسه به نمایندگان کشورهای عضو ارائه داد گفت: در قسمت اول یعنی مسائل فرهنگی و آموزشی خدا را شکر که دست ما خیلی پر بود. بنده در خصوص موارد مهمی نظیر تدوین تاریخ شفاهی ورزش کشور، دوره های آموزشی سفیران المپیک که هم برای دانش آموزان و هم برای معلمین تربیت بدنی آموزش و پرورش برگزار شد و طرح گسترده و مهم بورسیه های ورزشی، امیدها و ستاره‌های آکادمی توضیحاتی را ارائه دادم.
رییس آکادمی ملی المپیک افزود: بنده همچنین اقدامات انجام گرفته در کمیته و آکادمی ملی المپیک در زمینه توسعه اجتماعی از طریق ورزش، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته برای دختران و پسران حاشیه نشین و کم برخوردار که با همکاری جمعیت امام علی (ع) در آکادمی ملی المپیک انجام شد و در نهایت انتشارات و تعداد بالای دوره هایی آموزشی برگزار شده در ایران را برای حاضرین جلسه مطرح کردم.
این عضو کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک‌ در رابطه با محور دوم جلسه گفت: انتقال شغلی ورزشکاران از دوران قهرمانی به زندگی اجتماعی به این برمی‌گردد که دوره قهرمانی ورزشکاران بسیار کوتاه است و پس از آن درگیر مباحثی نظیر بحث ازدواج، تحصیل، شغل و درآمد برای اداره زندگی خواهد بود که باید مهارت های مربوط به این موارد را بیاموزند.
وی افزود: گزارش خوبی در این جلسه در رابطه با بحث انتقال شغلی مطرح شد چرا‌که خوشبختانه ما با همکاری IOC که با اعزام دو مدرس بین المللی از طرف این نهاد بین المللی همراه بود، برای قهرمانان واجد شرایطمان که تقریباً در سن بازنشستگی بوده و چهره های سر شناس و آشنایی برای همه مردم هستند، کارگاه و دوره آموزشی انتقال شغلی را برگزار کردیم.
دکتر رضا قراخانلو در پایان در خصوص جمع بندی از حضور در این اجلاس گفت: در این نشست گزارش عملکرد شش ماهه ای از آکادمی و کمیته ملی المپیک ارائه شد و همکاران دیگر کشورها هم گزارش های خود را ارائه کردند. در آینده ما در این دو محور باید اقدامات بیشتری انجام دهیم. البته مسئله مبارزه با دوپینگ و آموزش کنترل دوپینگ هم در نشست بعدی انجمن های کمیته های ملی المپیک در دستور کار قرار خواهد داشت.
شایان ذکر است میزبانی نشست بعدی مجمع عمومی انجمن‌های کمیته های ملی المپیک جهان (ANOC) به کره جنوبی واگذار شد.
بیست و‌ پنجمین نشست مجمع عمومی آنوک آبان ماه سال آینده و در هتل اینترکنتینانتال شهر سئول کره جنوبی برگزار خواهد شد.
۶ آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۱۱
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید